Kasutajanimi:
Parool:
» Registreeri
» Unustasid parooli
Kasutajaid online: 0
Külastajaid online: 3
BarProfi keskus avatud E-R 13:00-17:00
Registreeritud kasutajaid: 5 552
Kodulehe külastusi: 1 855 664
Lehtede vaatamisi: 11 530 326
Alates oktoober 2007
   Neljapäev
Tähelepanu!   Tegemist on alkoholi kohta infot sisaldava kodulehega.   Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

Artiklid

       Artiklid
Aja valikud: Kategooria valikud: Lisavalikud:
Esimesele lehele  Eelmisele lehele 12345 ... 18   Järgmisele lehele  Viimasele lehele  

Millega Sinu tähemärk purjus peaga silma paistab?
01.05.2014 10:05:26
Vaatamisi: 54 252
Autor: BarProf-Victoria
Tunnista nüüd üles, milliseks Sina muutud, kui paar kokteili ära jood? Kas tantsid laual, nutad kellegi kaisus, helistad eksile või itsitad nii et maja kajab? Loe siit, mida horoskoop Sinu tähemärgi ja alkoholi vahelistest suhetest räägib ja anna ka meile teada, kas läks täppi ;)  Edasi...

4 peamist baarikülastaja-tüüpi!
25.04.2014 16:37:12
Vaatamisi: 8 764
Autor: BarProf-Victoria
Baarindus võib olla mitmeti rahuldust pakkuv amet. Ometi peaksid algajad teadma, et see töö ei seisne ainult leti taga ilus olemises ja jookide valamises. Omaette oskus on osata kliente „lugeda”. Üldiselt jagunevad baarikülastajad nelja kategooriasse. Kui sa tead, milline „tüüp” sul parasjagu leti ees on, siis tõenäoliselt oskad sa ka paremini tema vajadustega toime tulla.  Edasi...

Pulbriline alkohol - peatselt tegelikkus!
25.04.2014 11:00:00
Vaatamisi: 6 630
Autor: BarProf-Victoria
Ameerika Ühendriikide alkoholi ja tubaka maksustamise amet lubab sel sügisel turule pulbrilise alkoholi, mille abil saab klaasi vett hõlpsalt kokteiliks muuta, ninast üles tõmmata või kasvõi toidule lisada. Palcoholi-nimeline toode sisaldab umbes 10-12% alkoholi ning tuleb turule nelja erineva tuntud kokteili maitsega.  Edasi...

7 müüti alkoholist, milles puudub tõde!
14.03.2014 10:40:01
Vaatamisi: 4 935
Autor: BarProf-Victoria
Pole kahtlustki, et alkoholiga liialdamine teeb inimese purju ja tekitab järgmisel päeval pohmelli. Aastate jooksul on aga välja kujunenud ja laialt levinud teatud müüdid alkoholi ning selle tarbimise kohta. Milliseid neist on tõesed ja millised mitte? Järgnevalt on välja toodud mõned müüdid alkoholi kohta, millel pole tõest alust.  Edasi...

Olümpia puhul pakutakse Moskvas maailma kallimat konjakit!
06.02.2014 15:30:04
Vaatamisi: 3 359
Autor: BarProf-Victoria
Venemaa ettevõtja tutvustas enda sõnul maailma kõige kallimat alkohoolset jooki, mille hind on 50 000 dollarit. Seda saab tellida Moskva Reka restorani jääbaaris, mis avati Sotši taliolümpiat silmas pidades. Jooki pakutakse klaasist, millel on neljakaraadised teemandid, mis pärinevad Itaalia juveelifirmalt Crivelli.  Edasi...

Shampanja avamise ja serveerimise nipid!
01.02.2014 18:28:06
Vaatamisi: 4 315
Autor: BarProf-Liisa
Enne, kui oled otsustanud tähistada mõnd tähtsat sündmust šampanja seltsis, siis siin on mõned näpunäited, mida šampanja serveerimisel tähele panna. Kui tahad nautida võimalikult kaua šampanja, prosecco või mõne teise vahuveini maitset, siis tasub meeles pidada, et mitmed faktorid mõjutavad mulliga joogi olemust. Näiteks õige säilitamis- ja serveerimistemperatuur, pudeli avamise meetod ja pokaalid, mida kasutad.  Edasi...

10 hetke pidudelt, mida mõistavad ainult kained inimesed!
29.01.2014 17:22:13
Vaatamisi: 5 134
Autor: BarProf-Liisa
Buzzfeed tegi lühikese, kuid lööva video hetkedest, mida mõistavad (ja mäletavad) vaid kained pidutsejad.  Edasi...

Mis muudab shampanja eriliseks?
27.01.2014 17:46:37
Vaatamisi: 5 685
Autor: BarProf-Liisa
Kas sina tead, mis muudab šampanja eriliseks? Ameerika keemiaühing selgitab šampanja eripära keemiku pilgu läbi.  Edasi...

Mis määrab veini stiili ja kvaliteedi?
21.01.2014 18:36:22
Vaatamisi: 4 123
Autor: BarProf-Liisa
Veini maitse kujunemisel mängib tähtsat rolli viinamarjasort, kasvukeskkond (kliima, ilmastik, pinnas ja selle kalle), kasvuaegne hooldus, korje korraldus ning veini valmistamise ja laagerdamise tehnoloogia. Enamikul mainitud teguritest on selge rahaliselt mõõdetav mõju veini omahinnale, millest lähtudes kujuneb lõpuks välja selle jaehind.  Edasi...

KOHV - jook, mis kahandab enesetapuriski!
13.01.2014 17:50:39
Vaatamisi: 3 934
Autor: Barprof.ee
Harvardi ülikooli tervisinstituudi uuring näitas, et hommikukohv ei ole mitte ainult ülesärataja, vaid võib aidata ka kahandada enesetapuriski.  Edasi...

Aja valikud: Kategooria valikud: Lisavalikud:
Esimesele lehele  Eelmisele lehele 12345 ... 18   Järgmisele lehele  Viimasele lehele  


 Soovid baarialase infoga kursis olla Facebookis?  -  Vajuta "Meeldib" ja meie teeme ülejäänu!

Back Back
© 2007-2014. Kõik õigused kaitstud. Info kasutamine lubatud ainult koos viitava lingiga www.barprof.ee kodulehele!
      BarProf OÜ     tel. 56 501 701     info(ät)barprof.ee  
Poppworks OÜ
Prindi Saada sõbrale Otsi